Tratamentul ridurilor cu acid hyaluronic

Exista o mare varietate de substante cosmetice injectabile care ajuta la imbunatatirea expresie fetei, rezultatul fiind o expresie mult mai tanara. Aceste injectii confera volum si in acelasi timp indeparteaza ridurile. Cele mai cunoscute substante de acest tip sunt colagenul si acidul hialuronic.Acidul hialuronic este prezent in majoritatea organismelor umane asigurand volum pielii.Are rol in mentinerea elasticitatii, tonusului si hidratarii pielii.Tratamentul cu acid hialuronic este recomandat adultilor de toate varstele.

Injectiile cu substante pe baza de acid hialuronic, biodegradabile si lent resorbabile (Juvederm Ultra, Surgiderm XP, Surgilips, Teosyal Deep, Teosyal Ultra Deep, Teosyal Kiss) sunt utilizate pentru umplerea ridurilor statice (liniile fine, ridurile si cutele fetei, gatului, decolteului, partea dorsala a mainii), augmentarea buzelor, obrajilor, barbiei, remodelarea contururilor, stergerea cearcanelor.

Tratamentul dureaza aproximativ 20 de minute.Se poate anestezia zona tratata utilizand o crema anestezica sau anestezie locala injectabila. Disconfortul resimtit in timpul si dupa procedura este minim. In functie de produsul folosit si de zona tratata efectul dorit poate dura intre 3 si 6 luni.

Acid-H
asistenta-24

PENTRU PROGRAMARI:

ioan.lascar@gmail.com     +40 735 887 270